Educació

Hem de mantenir viu el que és l’ADN del nostre projecte: l’educació

  • Jaume Collboni
  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Collboni assenyala que “un govern que no posa l’educació com a prioritat està abocant la seva societat i el seu municipi al fracàs”

El secretari de Política Municipal del PSC i candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha inaugurat avui la jornada sobre educació ‘L’acció educativa territorial: el valor de l’aportació col·lectiva’, que ha tingut lloc  al casa socialista Joan Reventós, i ha afirmat que es tracta d’unes jornades “per enriquir els nostres programes electorals. No hem de deixar de mantenir viu el que és l’ADN del nostre projecte”. “Sense educació no es possible aconseguir una societat igualitària. Un govern que no posa l’educació com a prioritat està abocant la seva societat i el seu municipi al fracàs”, ha afegit.

 

Durant la seva intervenció, Jaume Collboni ha assenyalat que “al model d’escola catalana els municipis hi juguen un paper fonamental. La Generalitat i l’Estat quan estava en mans del PP no han jugat a favor de l’educació ni del món local”. “Els ajuntaments van ser la primera trinxera contra la crisi. I el Govern de la Generalitat no s’ha ocupat de la vida quotidiana de la gent, ni s’ha pres ni la molèstia, en una època de bonança, de revertir les retallades. Aquest serà un dels nostres principals objectius als ajuntaments”, ha dit.

 

En aquest sentit ha posat com a exemple “la defensa de l’escola bressol pública, que per nosaltres ha estat i és molt important, i continuarem amb aquesta lluita”.

 

Paraules clau: